Light Reaction Privacy Notice

Bevezetés

Light Reaction határozott elkötelezettséget vállal felhasználói adatainak védelme és az internettel valamint a digitális hirdetéssel szembeni felhasználói bizalom erősítése mellett. Folyamatosan értékeljük a felhasználói biztonságra irányuló újító megoldásokat, miközben igyekszünk releváns hirdetési és személyre szabott online felhasználói élményt nyújtani ügyfeleink nevében.

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat azon információkat ismerteti, amelyeket a Light Reaction honlapokról, applikációkról és egyéb digitális platformokról (a továbbiakban együttesen "Oldalak" ) és a www.lightreaction.com (" Light Reaction Honlap ")vállalati honlapról gyűjt. Elmagyarázzuk, hogy hogyan használjuk ezen információkat az ügyfeleinknek történő „Szolgáltatások” biztosítására. Azt is leírjuk, hogy hogyan ellenőrizheti adatvédelmi preferenciáit és hogyan gyakorolhatja jogait bizonyos olyan önre vonatkozó adatok esetében, amelyeket a Light Reaction gyűjt és használ fel. Vegye figyelembe, hogy a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot angol nyelvről fordították több különböző nyelvre. A jelen Adatvédelmi nyilatkozat különböző nyelvű verziói közötti ellentmondás vagy következetlenség esetén az angol nyelvű változat az irányadó.

A Light Reaction a Xaxis programozott média csoport része; a Xaxis a GroupM média befektető csoport részeként egy globálisan működő vállalat; a GroupM A WPP részvénytársaság cégcsoportjának a tagja. A Light Reaction részlegén keresztül, a Light Reaction által gyűjtött adatokért felelős jogi személy a Quisma GmbH. Az átláthatóság és a jelen Adatvédelmi nyilatkozat szempontjából a Light Reaction Szolgáltatásai nem foglalják magukba a Xaxis vagy a Quisma egyéb szolgáltatásait. Amennyiben további információra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy a Xaxis hogyan gyűjti és használja fel az információt egyéb szolgáltatásain keresztül (a Light Reaction Szolgáltatásain vagy jelen honlapon keresztül gyűjtött és felhasznált információval ellentétben), kérjük, kattintson ide. Arra vonatkozó információért, hogy a Quisma hogyan gyűjti és használja fel az adatokat egyéb szolgáltatásain keresztül (a Light Reaction Szolgáltatásain vagy jelen honlapon keresztül gyűjtött és felhasznált információval ellentétben), kérjük,kattintson ide.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van jelen Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a jelen Adatvédelmi nyilatkozat 3. részében található információkat.

RÉSZ 1: LIGHT REACTION SZOLGÁLTATÁSOK

Light Reaction szolgáltatások

A Light Reaction nem kínálja reklámozással kapcsolatos szolgáltatásait ( "Szolgáltatások" ) közvetlenül a fogyasztóknak. Az ügyfeleink ehelyett vállalkozások, beleértve a hirdetőket és az ügynökségeket. Az ügyfeleink között szerepelnek egyéb GroupM és WPP leányvállalatok , amelyek pedig reklámozással kapcsolatos szolgáltatásokat biztosítanak saját ügyfeleik számára.

Ügyfeleink saját nevükben és/vagy a saját ügyfeleik nevében azért használják Szolgáltatásainkat, hogy azok segítsenek nekik megérteni azon hirdetéseket, amelyeket az ügyfelek digitálisan szolgáltatnak (pl. hogy milyen oldalakon került közzétételre, ki látta, és létrejött-e valamilyen kapcsolat a hirdetésen keresztül), hogy javítsák az adott hirdetés hatékonyságát, és abban is segítjük őket, hogy olyan ügyfeleknek közvetíthessék hirdetéseiket, akiket valószínűsíthetően érdekelnek a termékeik és a szolgáltatásaik.

Amikor segítünk az ügyfeleinknek kiválasztani a célközönséget, amely számára a hirdetést megjelenítik, bizonyos demográfiai információkat használunk fel (ilyen az életkor, nem, végzettség, jövedelem és háztartás összetétele (pl. gyerekek száma)), földrajzi elhelyezkedés, érdeklődési körök, tevékenységek és hasonló információk ( "Felhasználói információ"). Ezt a fajta hirdetést "Érdeklődés alapú hirdetésnek" nevezzük.

Például, ha úgy gondoljuk, hogy egy felhasználót érdekelhetik a mobiltelefonokkal kapcsolatos lehetőségek, akkor a Szolgáltatásaink a következőknek megfelelően segíthetik az ügyfeleket az Érdeklődés alapú hirdetések adott felhasználóval történő megosztásában egy bizonyos típusú mobilkészülékkel vagy mobilszolgáltatással kapcsolatban:



A szolgáltatásaink nyújtása közben gyűjtött és felhasznált információk típusai

Amikor megtekinti vagy kapcsolatba lép azon Oldalakkal és hirdetésekkel, ahol a Szolgáltatásaink felhasználták, a Szolgáltatásaink megtervezésében azt tartottuk szem előtt, hogy az egyén által meglátogatott honlapok típusairól, illetve az Oldalakkal és az ügyfeleink hirdetéseivel kialakított kapcsolatról információt gyűjtsenek és felhasználják azokat. Olyan információt is gyűjtünk, ami azonosítja azon egyének böngészőit és eszközeit, akik megnézték az ügyfeleink hirdetéseit. Ez az információ az alábbi adatkategóriákat tartalmazza:

Műszaki azonosítók
Arra használhatók, hogy azonosítani lehessen egy egyén böngészőjét, mobil hirdetési környezetét és/vagy eszközét, és tipikusan az alábbiakat foglalja magában:
- Süti azonosítók
- Mobil hirdetések azonosítói (pl: hirdetői azonosítók vagy IDFÁ-k és Google Advertising azonosítók)
- A társvállalati [m]PLATFORM “[mP]azonosító” proxy azonosító a fenti azonosítókhoz

További műszaki információ
- Egy IP-címből származó internet protokoll cím (“IP-cím”) és olyan adatok, mint a nem pontos földrajzi helymeghatározási adatok, amelyek jelzik egy eszköz tartózkodási helyének megfelelő országot, régiót, várost és/vagy az irányítószámot
- Az internet böngésző típusa, a böngésző nyelve és az operációs rendszer
- A csatlakozás típusa (vezetékes vagy Wi-Fi), a hálózat, amelyhez az eszköz csatlakozik, és a mobilszolgáltató (ha elérhető)
- Egy (mobil) eszköz földrajzi hosszúsága/szélessége

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat esetében az "eszköz" magában foglalja a számítógépeket, okostelefonokat, táblagépeket, e-könyv-olvasókat és más digitális eszközöket, amelyek internetkapcsolat fenntartására képesek, a "mobil eszköz " pedig magában foglalja az okostelefonokat és a táblagépeket.

Online tevékenységgel kapcsolatos információ
A Light Reaction azért gyűjti az alább részletezett információkat az online böngészési tevékenységéről, hogy meghatározza, milyen típusú tevékenységek, szolgáltatások és termékek érdekelhetik önt és más felhasználókat, és hogy milyen kapcsolatot létesít ön és más felhasználók bizonyos hirdetésekkel. Ez az információ az alábbiakat tartalmazza: - A meglátogatott Oldalak típusaira vonatkozó adatok (pl. az érdeklődési kör megállapítása érdekében)
- Az oldal ahonnan érkezett, és amelyet a hirdetés megtekintését követően meglátogatott
- Online tevékenység dátuma és ideje
- Oldal-látogatottság gyakorisága
- Egy Oldalon használt kifejezések keresése
- Egy hirdetéssel való interakció (pl. attól függően, hogy egy felhasználó rákattint egy hirdetésre vagy sem)

Harmadik felektől kapott Felhasználói információ
Online és offline Felhasználói információkat is kapunk, amelyeket harmadik felek gyűjtenek, és amelyek a Szolgáltatásaink során felhasznált demográfiai és az érdeklődési körrel kapcsolatos információkat tartalmaznak. A harmadik felek magukban foglalják az ügyfeleinket és a gondosan kiválasztott szolgáltatóinkat. Amikor offline Felhasználói információt kapunk, ezt az információt egy szolgáltató bocsátja rendelkezésünkre egy süti azonosítóval, hirdetési azonosítóval vagy hasonló felhasználói azonosítóval együtt, amellyel azonosítani tudjuk a vevőt vagy a fogyasztót, az ügyfelet vagy a szolgáltatót, de nem kapunk felhasználói neveket, levelezési címeket, telefonszámokat, e-mail címeket vagy hasonló adatokat, amelyek lehetővé tennék ezen azonosítókhoz kapcsolt személy azonosítását.

Hogyan gyűjtünk információt Szolgáltatásainkon keresztül

Ügyfeleink nevében gyűjtünk és kapunk információt azon személyekről, akik meglátogatják az ügyfeleink online felületeit, akik számára a Light Reaction szolgáltatásokat vagy harmadik fél megjelenítőket (például híroldalak) biztosít. Ennek érdekében sütiket, hirdetési azonosítókat, képpontokat és más technológiákat alkalmazunk. A kifejezések magyarázatai:

A következő grafikon a Mookie sütikről ad tájékoztatást, amelyek mindegyike a mookie1.com domainhez rendelt „állandó” süti (vagyis lejártukig vagy addig kell tárolni őket, míg a felhasználó le nem törli/el nem távolítja):

Hogyan használjuk fel az információt

A Light Reaction a gyűjtött és a rendelkezésére bocsátott információt az ügyfelek részére történő, a korábban már kifejtett Szolgáltatás nyújtásához, valamint adminisztratív, biztonsági és teljesítési célokra használja fel. Tipikusan az alábbi tevékenységeket végezzük:

Hirdetés kiválasztás, megjelenítés, jelentés
Akkor elemezzük a gyűjtött információt, amikor az ügyfél hirdetése a Szolgáltatásaink és a partnereinktől kapott információk felhasználásával kerül megjelenítésre. Ezeket az információkat azonosító gyűjteményekbe szervezzük (amelyeket szegmenseknek nevezzük), melyek a fent leírt Felhasználói információ különböző elemein alapulnak. Például, lehetnek olyan azonosító szegmenseink, amelyek sportoldalakat látogatnak. Az ügyfeleink ezután arra használhatják Szolgáltatásainkat, hogy ezen szegmensek segítségével partnereinket és szolgáltatóinkat használva Érdeklődés alapú hirdetéseket közvetítsenek a saját nevükben vagy ügyfeleik nevében. Ezen hirdetések számítógépeken, okostelefonokon és egyéb eszközökön keresztül közvetíthetők.

Integrálhatjuk (és felhasználhatjuk ugyanerre a célra) azt a Felhasználói információt is, amelyet más gondosan kiválasztott vállalatoktól kaptunk (beleértve az Oldalak tulajdonosait, adatszolgáltatókat és adat aggregátorokat).

Felhasználjuk a társ [m]PLATFORM belső azonosítóját is, amelyet „[mP]azonosítónak” nevezünk. Az [mP]azonosítót arra használjuk, hogy társítsuk a böngészőkhöz, a környezetekhez és/vagy az eszközökhöz kapcsolódó információkat, amelyekről a [m]PLATFORM vagy mi okkal feltételezzük, hogy egyazon felhasználóhoz tartoznak. Ez segít bennünket abban, hogy hasznosabb és relevánsabb hirdetést szolgáltassunk egy adott felhasználónak, függetlenül a böngészőtől, a környezettől vagy az eszköztől.

Személyre szabás
Az ügyfélre szabott Szolgáltatások nyújtásához:
- információt gyűjtünk minden egyes ügyfél Oldalain (ez magában foglalja a honlapokat, applikációkat és más digitális platformokat), ahogy azt a fenti „Hogyan gyűjtünk információt Szolgáltatásainkon keresztül” című részben kifejtjük;
- hozzáférünk vagy eltároljuk az eszközökön ezt az információt (süti azonosítókon és hirdetési azonosítókon keresztül); és
- elemezzük a gyűjtött információt - néha az ügyféltől kapott egyéb információkkal együtt -, és a különböző Felhasználói információkat alapul véve azonosító szegmensekbe rendezzük őket.

Az ügyfeleink felhasználhatják ezeket a szegmenseket arra, hogy megjelenítsék a felhasználóknak saját nevükben vagy ügyfeleik nevében az Érdeklődés alapú hirdetéseket számítógépeken, telefonokon és más eszközökön (ez több eszközön megvalósulhat).

Amikor mi ilyen ügyfélspecifikus személyre szabást végzünk, az adott ügyfélre létrehozott szegmenseket logikusan elkülönítjük más ügyfelek szegmenseitől és adataitól. Az ily módon gyűjtött adatok valamint a létrehozott szegmensek csak a szóban forgó ügyfél nevében használhatóak fel.

Mérés
A Felhasználói információt azért dolgozzuk fel, hogy hirdetéseket kézbesíthessünk, valamint mérhessük ezen hirdetések átadását, hogy megismerjük azokat a tényezőket, amelyek sikeressé vagy sikertelenné teszik a hirdetést a hirdetők számára, és hogy beszámolókat hozhassunk létre a Szolgáltatás felhasználásának és a hirdetés hatékonyságának megértése és javítása érdekében.

Az információ tárolása és elérése
A Szolgáltatásaink biztosítása érdekében Mookie sütiket tárolunk azon személyek böngészőin, akik számára hirdetéseinket kézbesítettük, majd amikor a böngésző(ke)t az ügyfeleink honlapjaihoz és a velünk dolgozó kiadókhoz való hozzáférésre használják fel, a Mookie sütiket felismerjük. Azoknak az Oldalaknak, amelyeken Mookie sütiket hagyunk és/vagy olvasunk (vagy Mookie sütik elhelyezésére és/vagy olvasására törekszünk) jeleznie kell az ön számára a harmadik fél sütijeinek használatát (különös tekintettel a Mookie sütikre, ahol azt a törvény előírja) az adott Oldalakon. A partnereinktől a mobil applikációs környezetben elhelyezett digitális hirdetésekkel kapcsolatban kapott adatállományokban a felhasználók mobil eszköz platformjaihoz/operációs rendszereihez társuló hirdetési azonosítókat is kapunk, és felismerjük ezeket a hirdetési azonosítókat.

A gyűjtött és kapott információt Érdeklődés alapú hirdetésekre használjuk fel, mint például:
-Adatok egyeztetése offline forrásokkal – ahogy azt a fenti „Harmadik felektől kapott Felhasználói információ” című részben kifejtettük:
•Offline Felhasználói információt, beleértve demográfiai és érdeklődés alapú információt kapunk más vállalatoktól, beleértve ügyfeleinket, partnereinket és szolgáltatóinkat, amelyeket Szolgáltatásainkon kívül gyűjtünk, és a Szolgáltatásainkban történő felhasználásra kapunk. A szóban forgó adatot összegyűjtő cégek felelőssége megfelelő és törvényes úton elvégezni ezt a munkát, és lehetővé tenni az adott információ megosztását velünk saját céljainkra.
•Amikor offline Felhasználói információt kapunk, ezt az információt egy szolgáltató bocsátja rendelkezésre egy süti azonosítóval, hirdetési azonosítóval vagy hasonló felhasználói azonosítóval, ami azonosítja az ügyfelet vagy a felhasználót az ügyfél vagy a szolgáltatást nyújtó számára.
•Nem kapunk neveket, levelezési címeket, telefonszámokat, e-mail címeket vagy hasonló adatokat, amelyek lehetővé tennék a rendelkezésünkre bocsátott azonosítóhoz kapcsolható személy azonosítását.

- Eszközök kapcsolása – a társ[m]PLATFORM belső [mP]azonosítóját arra használjuk fel, hogy társítsuk a böngészőkhöz, a környezethez és/vagy az eszközökhöz kapcsolódó információkat, amelyekről a [m]PLATFORM vagy mi okkal feltételezzük, hogy egyazon felhasználóhoz tartoznak, azért, hogy a böngészőtől, a környezettől vagy az eszköztől függetlenül segítsük a hasznosabb és relevánsabb hirdetések szolgáltatását.

- Pontos földrajzi helyzetre vonatkozó adatok – amennyiben rendelkezünk a szükséges jogokkal, a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban megkaphatjuk és/vagy felhasználhatjuk egy felhasználó pontos földrajzi helyzetének adatait. Amennyiben mi gyűjtjük be ezt a típusú adatot, akkor ez szerepel abban az adatállományban, amelyet a partnereinktől kapunk a digitális hirdetések megjelenítésével kapcsolatban.

Információ átadása harmadik feleknek

A Light Reaction az önnel kapcsolatban gyűjtött információt (lásd fent: „A szolgáltatásaink nyújtása közben gyűjtött és felhasznált információk típusai”) és az abból eredő információt ügyfeleinkkel, társvállalatainkkal és szolgáltatóinkkal osztja meg, akik szolgáltatásokat biztosítanak és feladatokat látnak el a nevünkben és/vagy az ügyfeleink nevében, mint például azokkal a vállalatokkal, amelyeknek a tulajdonképpeni Érdeklődés alapú hirdetések biztosítása a feladatuk – beleértve a keresletoldali platformokat, hirdetési hálózatokat, hirdetéscseréket és hirdetési szervereket. Mivel nem gyűjtünk felhasználóneveket, levelezési címeket, telefonszámokat, e-mail címeket vagy hasonló adatokat, amelyek lehetővé tennék egy adott személy azonosítását a Szolgáltatásainkon keresztül, nem adhatjuk át ezen információkat harmadik félnek. Ha azonban úgy dönt, hogy rendelkezésünkre bocsátja azokat az adatokat, amelyek lehetővé teszik egy adott személy azonosítását az egyik ügyfelünk hirdetésein vagy Oldalain keresztül, akkor azt az információt megkapja az ügyfél, és az ügyfél adatvédelmi szabályzata vonatkozik rá. A szolgáltatóinknak általánosságban nem engedélyezett a velük megosztott, nem összesített információ felhasználása a részünkre vagy ügyfeleink részére történő szolgáltatás nyújtásától eltérő célra.

A társ[m]PLATFORM egy tulajdonosi adatkezelő platformot működtet és tart fenn, amelyek mi és más társvállalataink szolgáltatások nyújtására használhatunk. Az [m]PLATFORMON közzétett információt az mPlatform és más tagok használhatják nemcsak a részünkre és ügyfeleinknek, de a tagoknak és az ő illetékes ügyfeleiknek történő szolgáltatások biztosítására is.

Harmadik felekkel is megoszthatjuk a gyűjtött információt, beleértve a bűnüldöző szerveket, ha okkal feltételezzük, hogy a törvény erre kötelez, gyanított vagy tényleges tiltott cselekmények kivizsgálása, megelőzése vagy intézkedések megtétele érdekében, ideértve többek között a csalást és olyan helyzeteket, amelyek potenciális fenyegetést jelentenek bármely személy fizikai biztonságára.

Elutasítás/A beleegyezés visszavonásának joga

A Light Reaction Érdeklődés alapú hirdetéseit több mechanizmuson keresztül is elutasíthatja.

Ide kattintva dönthet úgy, hogy nem szeretne személyre szabott harmadik féltől származó hirdetéseket kapni a böngészőjére a Mookie célzó sütiken keresztül (amelyeket a Light Reaction és a Xaxis egyaránt használ). Ha így tesz, akkor a harmadik féltől származó Mookie célzó sütiket felcseréli egy „elutasító” süti, és semmilyen, a felcserélt harmadik féltől származó Mookie célzó sütihez kapcsolódó Érdeklődés alapú hirdetési adat nem kerül felhasználásra Érdeklődés alapú hirdetési célra semmilyen olyan eszközön vagy böngészőn, amelyet okkal kapcsoltunk ahhoz a böngészőhöz, amelyen az információt gyűjtöttük. Amennyiben tudomásunkra jut továbbá, hogy egy másik eszköz vagy böngésző kapcsolódik az elutasító böngészőhöz, az az eszköz vagy böngésző sem fog Érdeklődés alapú hirdetéseket kapni a Light Reactionön keresztül.

ELUTASÍTÁS

Az elutasító sütijeink úgy vannak programozva, hogy tíz évvel a kibocsátásuk után járjanak le. Ha új eszközt vásárol, frissít vagy kicseréli a böngészőjét, vagy törli az elutasító sütit, abban az esetben az elutasítási folyamatot újra el kell végeznie. Ahhoz, hogy az elutasítási eljárás működjön, a böngészőjét be kell állítania a harmadik fél sütijeinek elutasítására.

Böngészési környezetben a következő módszerekkel utasíthatja vagy távolíthatja el a Light Reactiontől és más szolgáltatótól érkező sütiket:

- • Módosíthatja a böngészője beállításait a sütik elutasítására vagy eltávolítására, amely a sütiken keresztül a Light Reactiontől és más szolgáltatásnyújtóktól érkező Érdeklődés alapú hirdetések elutasítását eredményezi. Így azonban előfordulhat, hogy nem tudja használni egyes meglátogatott honlapok bizonyos funkcióit, vagy nem tudja kihasználni teljes mértékben a honlap ajánlatait és Érdeklődés alapú hirdetéseit. A sütiket visszautasíthatja vagy eltávolíthatja a böngésző beállításainak utasításait követve. A sütikkel kapcsolatos további információk elérhetőek a www.aboutcookies.org, a www.youronlinechoices.com és a http://www.aboutads.info/consumers#cookies linkeken.
- Módosíthatja a sütibeállításait azon honlapon, amelyen beleegyezését adta a sütijeink használatához; a süti beállítások honlaponként különbözhetnek.
- Elutasíthatja a Light Reaction Mookie célzó sütijein keresztül érkező Érdeklődés alapú hirdetéseket, és más szolgáltatásnyújtók célzó sütijeit a www.youronlinechoices.com linken (az országa kiválasztása után a „Hirdetési beállításai” linkre kattintva); vagy a következő oldalakon elutasíthatja a Xaxis Mookie célzó sütijein keresztül érkező Érdeklődés alapú hirdetéseket és más szolgáltatásnyújtók célzó sütijeit:
www.networkadvertising.org/choices/
http://www.aboutads.info/choices/
www.youradchoices.ca/choices/

Mobil applikációk esetében elutasíthatja vagy a csak a Light Reactiontől, vagy a Light Reactiontől és más szolgáltatóktól érkező Érdeklődés alapú hirdetéseket úgy, hogy az eszköz adatvédelmi beállításaiban kiválasztja a „Hirdetéskövetés korlátozása” opciót, amely az alkalmazandó hirdetési azonosítókon keresztül a Light Reactiontől és más szolgáltatásnyújtóktól érkező Érdeklődés alapú hirdetések elutasítását eredményezi.

Applikációk esetében a felhasználói preferenciákra vonatkozó további információkat itt találja: www.networkadvertising.org/mobile-choices; az egyértelműség kedvéért, a Light Reaction nem a Hálózati Hirdetési Kezdeményezés (Network Advertising Initiative) tagja.

Európai Interaktív Digitális Hirdetési Szövetség

Az Európai Interaktív Digitális Hirdetési Szövetség (EDAA) tagja vagyunk, és tagságunknak megfelelően betartjuk az IAB Europe viselkedés alapú hirdetésekre vonatkozó Európai Uniós keretrendszert azokon a piacokon, ahol ez az önszabályozási keret érvényes.

Kiterjesztett nyilatkozat

A Light Reaction támogatja az „AdChoices” azaz a hirdetési preferenciák ikon telepítését az IAB Europe viselkedés alapú hirdetésekre vonatkozó Európai Uniós keretrendszerénekvaló megfelelés részeként (Európában). Az ezt a keretrendszert alkalmazó szervezetek által közzétett hirdetések, ahol az műszakilag lehetséges, megjelenítik az alább bemutatott ikont. Ha az ikonra kattint, információt kap az Érdeklődés alapú hirdetésekről.

Haide kattint, eléri az EDAA oldalát, amely további információval szolgál az Érdeklődés alapú hirdetésekkel (vagy „Online viselkedés alapú hirdetésekkel”), az EDAA önszabályozási keretrendszerével és a sütiken keresztül tőlünk és más EDAA tagoktól érkező, harmadik féltől származó Érdeklődés alapú hirdetésekről való leiratkozás mechanizmusaival kapcsolatban.

Gyermekek adatainak védelme

A Light Reaction szolgáltatásait és honlapját nem gyerekek (a vonatkozó törvény meghatározása szerint) vagy elsődlegesen gyerekeket célzó Oldalak részére fejlesztette, és nem őket célozza meg. Tudatosan nem gyűjtünk információt gyerekekről (a vonatkozó ország korhatárainak megfelelően meghatározva). Ha úgy gondolja, hogy egy gyermek személyes adatokat bocsátott a rendelkezésünkre, és szeretné, ha eltávolítanánk ezen adatokat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az adatok átadása a vállalat felvásárlása esetén

Abban az esetben, ha egy másik vállalat szert tesz a vállalkozásunk teljes vagyonára vagy annak jelentős részére konszolidáláson, egyesülésen, eszközvásárláson, vállalati átszervezésen vagy más tranzakción keresztül, fenntartjuk a jogot, hogy valamennyi birtokunkban lévő vagy ellenőrzésünk alatt álló információt (beleértve bármely információt, amit a felhasználó a Light Reaction honlapjának „Lépjen velünk kapcsolatba” oldalán bocsátott rendelkezésünkre) átadjunk az átvevőnek.

Információbiztonság és globális adattovábbítás

Általánosan elfogadott online hirdetési normákat követünk, hogy védekezzünk az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés, azok jogellenes adatfeldolgozása, jogosulatlan megőrzése és jogosulatlan nyilvánosságra hozatala ellen. Ezek a normák magukban foglalják a szükséges fizikai, elektronikai és irányítási tevékenységek vállalását is, melyekre az adat integritása, hozzáférése és felhasználása érdekében van szükség. Ne feledje, hogy a szervereinken található adatok védelmére irányuló erőfeszítéseink ellenére egyetlen internetes átviteli módszer sem garantáltan biztonságos.

A Light Reaction Szolgáltatások globális szolgáltatások, ezért továbbíthatunk adatokat a világ bármely részére, beleértve az ön országától eltérő országokat is. Ahol szükséges, meghozzuk a megfelelő intézkedéseket az adatok védelmének biztosítása érdekében. Amikor személyes adatokat továbbítunk az Európai Gazdasági Térségből vagy Svájcból egy az Európai Gazdasági Térségen vagy Svájcon kívüli társvállaltunknak, a megfelelő szintű adatvédelem biztosítása érdekében az általános („modell”) szerződési feltételeket vesszük figyelembe. Amikor személyes adatokat továbbítunk az Európai Gazdasági Térségből vagy Svájcból egy független jogi személynek (mint például egy a nevünkben szolgáltatásokat biztosító szolgáltató) az Európai Gazdasági Térségen vagy Svájcon kívül, vagy az általános („modell”) szerződési feltételeket vagy az azzal lényegében megegyező feltételeket vesszük figyelembe, vagy biztosítjuk, hogy az átadás egy másik érvényes mechanizmus szerint történik, például, amikor a szolgáltatót az EU-USA Adatvédelmi pajzs keretrendszere hitelesíti.

Adatmegőrzés

A Szolgáltatásainkon keresztül gyűjtött információkat nem összesített formában legfeljebb 13 hónapig őrizzük meg. Ezek az adatok tartalmazzák a meglátogatott Oldalakat, a megnézett tartalmat, hirdetési interakciókat, IP-címeket, böngésző típusokat és nyelvi beállításokat. Ezen információkat azért őrizzük meg 13 hónapig, hogy lehetővé tegyük ügyfeleink számára az előző év azonos időszakával történő összehasonlító elemzést. Például, egy kiskereskedő lehet, hogy szeretné összehasonlítani az adott évi karácsonyi online hirdetési tevékenységének hatékonyságát az előző évi hatékonysággal. A 13 hónapos megőrzési időszak lehetővé teszi az ügyfél számára az ilyen összehasonlítások elvégzését.

A Szolgáltatásaink révén gyűjtött információkat összesített formában 13 hónapnál hosszabb ideig őrizzük meg.

RÉSZ 2: LIGHT REACTION HONLAP

Az információ felhasználása és megosztása a Light Reaction honlapján

Tiszteletben tartjuk a Light Reaction honlapját meglátogató felhasználók személyes adatainak titkosságát, és tudjuk, hogy amikor úgy dönt, hogy megosztja velünk személyes adatait, megbízik abban, hogy felelős módon fogjuk kezelni az átadott információt. Ez a rész fontos információkat tartalmaz azzal kapcsolatban, hogy hogyan használjuk fel a Light Reaction honlapján keresztül gyűjtött adatokat, hogy hogyan állíthatja be adatvédelmi preferenciáit és hogyan gyakorolhatja jogait egyes önre vonatkozó adatok tekintetében, amelyeket a Light Reaction honlapján keresztül gyűjtöttünk.

Milyen információt gyűjtünk és használunk fel, és hogyan használjuk azt

Amikor meglátogatja a Light Reaction honlapját, műszaki azonosítókat gyűjthetünk és használhatunk, amelyek az egyén böngészőjének, mobil hirdetési környezetének és/vagy eszközének azonosítására használhatóak, amely magában foglalhatja az IP-címet és/vagy süti azonosítókat. Ezen információt a Light Reaction honlap tartalmának, sebességének és biztonságának javítására használjuk.

Adatainak átadása harmadik fél részére

Átadhatjuk az önre vonatkozó információkat (beleértve személyes adatait) a GroupM társvállalatunknak, szolgáltatóinknak és más harmadik feleknek az információ feldolgozásának segítése érdekében a jelen Adatvédelmi nyilatkozat 2. részében kifejtett célokból. Továbbá abban az esetben, ha egy másik vállalat konszolidáláson, egyesülésen, vásárláson vagy más tranzakción keresztül megszerzi a vállalkozásunk teljes vagyonát vagy annak jelentős részét, fenntartjuk a jogot, hogy valamennyi önre vonatkozó információt (beleértve a személyes adatait) átadjunk az átvevőnek.

Harmadik feleknek is átadhatjuk az önre vonatkozó információkat (beleértve a személyes adatait), beleértve a bűnüldöző szerveket, ha okkal feltételezzük, hogy a törvény erre kötelez, gyanított vagy tényleges tiltott cselekmények kivizsgálása, megelőzése vagy intézkedések megtétele érdekében, ideértve többek között a csalást és olyan helyzeteket, amelyek potenciális fenyegetést jelentenek bármely személy fizikai biztonságára.

Adatainak továbbítása

Globális vállalkozás vagyunk, ezért az adatait (beleértve a személyes adatait) a világ bármely részére továbbíthatjuk, beleértve az ön országától eltérő országokat is. Ahol szükséges, meghozzuk a megfelelő intézkedéseket az adatok védelmének biztosítása érdekében. Amikor személyes adatokat továbbítunk az Európai Gazdasági Térségből vagy Svájcból egy az Európai Gazdasági Térségen vagy Svájcon kívüli társvállalatunknak, a megfelelő szintű adatvédelem biztosítása érdekében az általános („modell”) szerződési feltételeket vesszük figyelembe. Amikor személyes adatokat továbbítunk az Európai Gazdasági Térségből vagy Svájcból egy független jogi személynek (mint például egy a nevünkben szolgáltatásokat biztosító szolgáltató) az Európai Gazdasági Térségen vagy Svájcon kívül, vagy az általános („modell”) szerződési feltételeket vagy az azzal lényegében megegyező feltételeket vesszük figyelembe, vagy biztosítjuk, hogy az átadás egy másik érvényes mechanizmus szerint történik, például, amikor a szolgáltatót az EU-USA Adatvédelmi pajzs keretrendszere hitelesíti.

Adatainak őrzése és védelme

A Light Reaction honlapján keresztül gyűjtött adatait ésszerű ideig megőrizzük jelen 2. részben kifejtett célokra. Általánosan elfogadott online hirdetési normákat követünk, hogy védekezzünk az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés, azok jogellenes feldolgozása, jogosulatlan megőrzése és jogosulatlan nyilvánosságra hozatala ellen. Ezek a normák magukban foglalják a szükséges fizikai, elektronikai és irányítási tevékenységek vállalását is, melyekre az adat integritása, hozzáférése és felhasználása érdekében van szükség. Ne feledje, hogy a szervereinken található adatok védelmére irányuló erőfeszítéseink ellenére egyetlen internetes átviteli módszer sem garantáltan biztonságos.

Más oldalakhoz való kapcsolódás

A Light Reaction honlap harmadik fél Oldalaihoz kapcsolódik. Valamelyik saját Oldalunkról egy másik oldalra történő kapcsolódás nem jelenti, hogy elfogadjuk az adott oldalt. Nem ellenőrizzük azon oldalakat, amelyekhez kapcsolódunk, nem vagyunk felelősek a tartalmukért és az adatvédelmi irányelveikért vagy gyakorlatukért. Ezek az oldalak sütiket, képpontokat és más technológiákat használhatnak, és a saját adatvédelmi irányelveiknek megfelelően gyűjthetik az adatokat. Ezért figyelmesen olvassa át az Oldalainkon keresztül elért más oldalakra vonatkozó adatvédelmi irányelveket.

A Light Reaction honlapján használt sütik

A süti egy kis alfanumerikus szövegfájl, amit a weboldal, egy harmadik fél hirdetési szervere vagy más harmadik fél a böngészőben tárol, ami lehetővé teszi, hogy a weboldal vagy a harmadik fél felismerje az adott böngészőt és emlékezzen a Felhasználói információkra vagy más információkra. (A sütikre vonatkozó további információkért kérjük, tekintse meg az 1. részt) A Light Reaction honlapján a sütiket a Light Reaction honlap tartalmának, sebességének és biztonságának javítására használjuk, és lehetőséget adunk önnek az oldalak közösségi oldalakon történő megosztására.

Süti beállítások

A Light Reaction sütikről való leiratkozással vagy azok beállításaival és/vagy a Light Reactiontől és egyéb szolgáltatóktól érkező sütikkel kapcsolatos információkért kérjük, tekintse meg az 1. részben található „Elutasítás/A beleegyezés visszavonásának joga” szakaszt.

Gyermekek

A Light Reaction szolgáltatásaival és honlapjával nem a gyermekeket (a vonatkozó törvény meghatározása szerint) célozza meg. Tudatosan nem gyűjtünk információt gyermekekről (a vonatkozó ország korhatárainak megfelelően meghatározva). Ha ön gyermekkorú és kérdése van, vagy olyan módon használja ezt az oldalt, amelyhez szükséges a személyes adatai megadása, kérje a szülője vagy gondviselője ezek ön nevében történő megadását.

RÉSZ 3: ÁLLAM- ÉS ORSZÁGSPECIFIKUS INFORMÁCIÓ; KAPCSOLATTARTÁS

EURÓPAI GAZDASÁGI TÉRSÉG ÉS SVÁJC

Az információ feldolgozásának jogi alapjai
Az Európai Gazdasági Térség és Svájc lakosainak személyes adatait csak abban az esetben gyűjtjük, használjuk fel, osztjuk meg és/vagy adjuk tovább, ha arra jogszabályi alapunk van, amely többnyire együtt jár a felhasználó beleegyezésével vagy a mi jogos érdekeinkkel.

Amikor a vonatkozó törvény ezt megköveteli, csak olyan személyeknek továbbítunk Érdeklődés alapú hirdetést, akik ehhez hozzájárulásukat adták.

Amennyiben szükséges a beleegyezése - amelyet megadhat vagy közvetlenül nekünk vagy egy harmadik félen keresztül -, adatai bizonyos módokon történő kezeléséhez, abban az esetben személyes adatait az adott beleegyezésnek megfelelően dolgozzunk fel.

Adatkezelői kapacitásunkban jogi alapként beleegyezésre kívánunk hagyatkozni minden olyan „Cél” esetében - az IAB Europe Átláthatósági és beleegyezési keretrendszerének megfelelően -, amely a „Felméréstől” eltér (amely Célok magában foglalják a felméréseket, elemzéseket és beszámolókat, tiszteletben tartva a szóban forgó személyes adatokat). Ami ezt a Célt illeti, amikor az adatokat a hirdetés megjelenítésének mérésére vagy hatékonyságának elemzésére használjuk fel, jogos érdekünk megtudni, hogy a szolgáltatóink azt a hirdetést jelenítették-e meg, amire szerződtek. Továbbá úgy hisszük, hogy a hirdető ügyfeleknek jogos érdekük megtudni, hogy hirdetésük meg van-e jelenítve vagy sem, illetve hatékony-e vagy sem. Úgy gondoljuk, hogy ezen tevékenységek az online hirdetés alapját képezik, de nem eredményeznek olyan döntéseket, amelyek hatással vannak az egyénre.

Ha ön az Európai Unióban tartózkodik, joga van tiltakozni ezen eljárások ellen. Amennyiben tiltakozni kíván, kérjük, kattintson ide.

Az Európai Gazdasági Térség és Svájc lakosainak jogai
személyes adataikat illetően, beleértve az adataikhoz való hozzáféréshez való jogot. Sok esetben, amikor személyes adatait feldolgozzuk, joga van korlátozni a személyes adatok felhasználásának módját.

Bizonyos körülmények között, például amikor a személyes adatait közvetlen értékesítési célokra vagy jogos érdekeink alapján dolgozzuk fel, ahhoz is van joga, hogy tiltakozzon a személyes adatai általunk történő feldolgozása ellen, és kérheti személyes adatai törlését. Szintén joga van ahhoz, hogy személyes adatainak másolatát könnyen hozzáférhető formában megkapja, és bizonyos körülmények között kérheti személyes adatai harmadik feleknek történő átadását. Nem őrizzük meg és nem tároljuk a Mookie süti azonosítókkal vagy a mobil hirdetési azonosítókkal kapcsolatos böngészési előzményeit. Ehelyett az „összesített pontozás” módszerét alkalmazzuk, amely kategorizálja az ön által meglátogatott oldalakat, majd ezen csoportosítások kombinációjának felhasználásával szegmenseket hoz létre és Érdeklődés alapú hirdetéseket közvetít. Következésképpen, műszakilag nem tudjuk azt kivitelezni, hogy azoknak az adatoknak az egyes elemeit megváltoztassa, amelyek a szegmensek megállapításhoz vezettek, egyszerűen azért, mert nem őrizzük meg azokat. Amennyiben úgy gondolja, hogy önre vonatkozóan pontatlan személyes adatelemeket őrzünk vagy használtunk fel, kérjük ne feledje, hogy bármikor jogában áll visszavonni a személyes adatainak feldolgozására adott engedélyét.

Ha kérdése van ezekkel a jogokkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Abban az esetben is megkereshet bennünket, ha a személyes adatai vagy preferenciái megváltoztak, ha nem szeretné, hogy a továbbiakban is küldjük a korábban kért információt, vagy ha kérdése merül fel azzal kapcsolatban, hogy hogyan használjuk fel a személyes adatait.

Anélkül, hogy bármely egyéb jogában korlátoznánk, jogában áll ellenünk panaszt tenni az ön vagy a mi tartózkodási helyünknek megfelelő EU tagállam felügyelő hatóságánál. Kattintson ide, ha szüksége van a helyi felügyelő hatóság elérhetőségeire.

Hollandiában működő piackutató vállalatoktól kapott információ

Amennyiben beleegyezését adta Hollandiában működő piackutató vállalatoknak paneladatai Light Reactionnek történő átadásába, akkor ezen beleegyezés kereteire támaszkodva: megkaphatjuk a Felhasználói és egyéb információkat, beleértve a panel azonosítókat az adott vállalatoktól; és ezt az információt csak kutatási és elemzési, kampány optimalizálási, hirdetések testreszabásának céljára, és az online hirdetési kampányok hatékonyságáról szóló beszámolók készítésére használhatjuk fel.

Kalifornia

A kaliforniai Polgári Törvénykönyv 1798.83. pontjának megfelelően Kalifornia lakosai megkaphatnak bizonyos információkat a „személyes információk” azon típusairól, amelyeket azok a vállalatok osztottak meg közvetlen értékesítési célra harmadik felekkel, akikkel a lakosok üzleti kapcsolatot létesítettek a megelőző naptári év során. Amennyiben kérni szeretné azoknak a vállalatoknak a listáját, amelyekkel a Light Reaction értékesítési célból megosztotta személyes adatait, kérjük írjon e-mailt a privacy@lightreaction.comcímre, vagy levelet a postacímünkre: Light Reaction, c/o Xaxis, 140 East 45th Street, 12th Floor, New York, NY 10017, USA, a jogi osztály figyelmébe. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a válaszadás 30 napot vesz igénybe.

A kaliforniai jogszabályok megkövetelik a „Nincs nyomonkövetés” jelzésekre vagy az Érdeklődés alapú hirdetésekhez kapcsolódó egyéb választási mechanizmusokra adott válaszaink nyilvánossá tételét. Még nem dolgoztunk ki választ a böngésző „Nincs nyomonkövetés” jelzéseire, és nem változtatunk adatgyűjtési eljárásainkon sem, amikor ilyen jelzést kapunk. Folytatjuk a „Nincs nyomonkövetés” jelzések potenciális válaszainak értékelését az ágazatbeli fejlesztések vagy jogi változások fényében.

Elkötelezettek vagyunk adatvédelmi preferenciái tiszteletben tartása mellett. Az Érdeklődés alapú hirdetésekről való leiratkozással kapcsolatos további információért kérjük, tekintse meg az 1. részben található „Elutasítás/A beleegyezés visszavonásának joga” szakaszt.

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat változásai

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatvédelmi jogszabályok és előírások, a digitális technológiák és az üzleti tevékenységünk változó jellege miatt a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot időről időre módosíthatjuk. Kérjük, időközönként nézze át a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot, hogy értesüljön az esetleges változásokról (a lap tetején lévő hatálybalépési dátumot mindig frissítjük, hogy láthassa, mikor történtek a változások).

Rólunk

Azon kívül, amikor egy ügyfél vagy harmadik fél irányában cselekszik, a Light Reaction az ön személyes adataiért (amilyen értelemben ezt a fogalmat a vonatkozó jog meghatározza) felelős adatfeldolgozó vállalat azokban az esetekben, amikor kapcsolatba kerül Szolgáltatásainkkal. és

Kapcsolattartás

DPO@GroupM.com és privacy@lightreaction.com

Light Reaction, c/o Quisma, Rosenheimer Strasse 145D, 81671 Munich, Germany

This website uses cookies, some of which are necessary for the operation of the website and some of which are designed to improve your experience. You can review the cookies we use here.
If you are happy with the use of these cookies please continue to browse our website. You may adjust your cookie settings via your chosen browser tools.